lauantai 1. tammikuuta 2011

2011 ~ ensimmäinen ateria

Uusi vuosi ottettiin meillä vastaan rauhallisissa merkeissä. Koti-ilta hyvän ruuan ja kuohuviinin parissa, mikäs sen mukavampaa! Ja samoissa tunnelmissa on kulunut vuoden ensimmäinen päiväkin; herkutellen ja rennosti ottaen.


Vuoden 2011 ensimmäinen ateria aamupalan jälkeen koostui seuraavista:

* vihersalaattia marinoidulla punasipulilla, oliiveilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
* kaupan suvisalaattia
* '' sienisalaattia
* '' perunasalaattia
* tonnikalapyöryköitä / falafeleja
* bataatti-vuohenjuustolaatikkoa (tämä oli todella hyvää!! Ihanat ystävämme olivat tehneet ko. laatikkoa jouluksi niin suuren määrän, että siitä riitti meillekin maistiaisiksi. Lisään ohjeen, kunhan sen saan itselleni! )





Mitäs teillä syötiin?

2 kommenttia:

Sannie kirjoitti...

Minun on pakko myöntää, että en edes muista mitä meillä syötiin. Syödään muutenkin ihan liikaa vain perusruokia eikä nautita ruoan laitosta ja sen jälkeen tietenkin myös syömisestä ;) Itse asiassa olen useasti toivonut mielessäni, että saisin miehekkeen innostumaan ruoan laitosta ja viinin maistelusta. Iltaa olisi niiiiiiiiiiiin kiva istua viikonloppuna viinin ja maukkaan ruoan kera. Mutta onneksi minulla on koko elämä aikaa kouluttaa tuota miestäni ;)

Kirsi kirjoitti...

:) meillä taidettiin syödä vuoden ekana päivänä mummon lettuja ja riisipuuroa... juu ja illalla peuranjauhelihakastiketta kera muusin. Mie söin niin ja näin kuumeiluni takia.